Verkeerde studiekeuze gemaakt? Een loopbaancoach helpt!

Kompaszie heeft mij geholpen mijn leven te veranderen. Ik had een studie keus gemaakt die echt bij mij paste, bij mijn kunnen en bij wat ik later wil. Dat is in ieder geval wat ik dacht toen ik er aan begon. Helaas bleek het heel anders te gaan in de praktijk. Ik had het gevoel dat ik niet mijzelf kon zijn in mijn studie, de stof interesseerde mij helemaal niet en ik voelde mij totaal niet op mijn plek. Iemand wees mij erop dat een loopbaancoach misschien wel de oplossing zou zijn voor mij!

Meer inzicht door een loopbaancoach

Meer inzicht door een loopbaancoach is wat zij beweren. Ik ben hier meer over gaan lezen, en ik voelde mij behoorlijk aangesproken door alles wat ik las. Ik heb contact gezocht met mijn loopbaancoach, en samen met een goede adviseur ben ik eens goed gaan kijken naar wat ik kan, wie ik ben en vooral naar wat ik wil.

Er kwamen verrassende kanten naar boven van mijzelf, die altijd al aanwezig waren maar die ik nooit heb leren kennen. Ik besloot mijn leven om te gooien, te stoppen met de oude studie en een geheel andere studie op te pakken met de juiste ondersteuning van mijn loopbaancoach. Doordat ik nu meer inzicht had in mijzelf, bleek de nieuwe keuze een schot in de roos! Ik had weer zin om mij te storten op de studie, ik haalde goede cijfers, ging met plezier naar school en ben ook met vlag en wimpel geslaagd. Nu zit ik in een leuke baan, waar ik het erg naar mijn zin heb. Dit allemaal doordat ik vertrouwde op mijn loopbaancoach.

Kom in contact

Ik had nooit van tevoren kunnen denken dat een loopbaan coach mijn leven zo zou veranderen. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gemaakt heb, al stond ik er eerst behoorlijk sceptisch tegenover. Denk jij nu, dat zou ik ook moeten doen? Twijfel niet, en neem contact op met een loopbaancoach bij jou in de buurt! Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Raadpleeg de website door op één van de linkjes te klikken in dit artikel of Google naar: loopbaancoach.

loopbaancoach

Lees ook: Uw sleutelspecialist voor het bijmaken van uw autosleutel