Iphone reparatie in Breda

Via deze weg wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een unieke mogelijkheid voor een iPhone reparatie in Breda. Jullie hebben vast nog niet gehoord van de Telefoon Reparatie Bus? Deze mobiele reparatie bus komt op de door jou aangegeven locatie op een door jou aangegeven tijdsblok. Je iPhone word in de bus gemaakt en vervolgens terug aan jou gegeven. Zonder dat je hiervoor de stad in moet, of door weer en wind met de fiets of auto. Dit bespaard je enorm veel tijd en je betaald niks meer als in de winkel. Dit noem ik nou topservice. Ik was er echt van te spreken.

Welke iPhone reparatie heb ik aangevraagd in Breda?

Ik heb online een afspraak gemaakt voor een iPhone scherm reparatie. Die van mij had ik meerdere keren laten vallen en hij deed het nog heel goed ondanks al die barsten,  maar de laatste keer dat ik hem liet vallen zag ik mijn beeldscherm vol met zwarte vlekken en deed mijn touchscreen het niet meer. Nu heb ik een erg drukke baan en was ik blij verrast toen ik de Telefoon Reparatie Bus tegen kwam op Google. Ik maakte en afspraak en de volgende dag kwamen ze op mijn werk in Breda mijn iPhone repareren. De monteur kwam aan mijn bureau mijn iPhone halen en 40 minuten later had ik deze weer terug met een nieuw scherm. Afrekenen ging middels een Tikkie en de factuur had ik binnen een paar minuten in mijn mailbox. Een echte aanrader!

Komt de Telefoon Reparatie Bus ook buiten Breda?

Voor zover ik kon zien op hun website komen ze in een redelijk groot gebied. Tussen Middelburg en Breda en tussen Rotterdam en Antwerpen. Dus voor iedereen die in deze regio woont en een iPhone reparatie nodig heeft. Probeer de service van de Telefoon Reparatie Bus eens. Er gaat een wereld voor je open. Je betaald geen voorrijkosten, hoef niet weg en kan lekker door met je eigen dingen. AANRADER!!!