Huawei scherm reparatie

Huawei scherm reparatie

Ik ga je in dit stuk vertellen waarom wij een goede keuze zijn voor bijvoorbeeld jou Huawei scherm reparatie. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen / Deurne is al jaren gespecialiseerd in het herstellen van de Huawei smartphones. Je kan bij ons altijd zonder afspraak binnen lopen. Let wel: Als je binnen komt met een reparatie zonder afspraak sluit je wel achteraan. Je kan beter een afspraak inplannen, zodat we je direct kunnen helpen als je binnen komt. Tijdens de reparatie kan je bij ons wachten of meekijken terwijl je geniet van een lekker kopje koffie. Na de reparatie krijg je natuurlijk de gelegenheid je Huawei gsm te testen en als je helemaal tevreden bent gaan we de factuur maken en kunt u afrekenen. We geven op bijna alle reparaties minimaal 1 jaar garantie.

Huawei P30 en P30 Lite reparatie

Zoals je waarschijnlijk zelf al weet heeft Huawei meestal 3 verschillende varianten. De Pro, Lite en de normale. De Pro modellen zijn het duurste en als deze bijvoorbeeld schade aan het scherm krijgen kost dit aardig wat om te laten repareren. Daarna heb je de normale modellen en als budget heb je de Lite modellen. Heb je bijvoorbeeld een Huawei P20 Lite reparatie nodig dan zijn de kosten het voordeligst. Je moet rekenen dat we met een Huawei reparatie zo een 1 a 2 uur bezig zijn. Dit komt omdat al deze toestellen gelijmd zijn en dit kost gewoon extra tijd en aandacht. Aangezien we u een perfecte reparatie willen geven nemen we hier dat ook onze tijd voor.

Plan gemakkelijk jou reparatie in via de website

Ja kan met ons bellen, berichten en e-mailen voor vragen en het maken van een afspraak. Doe je dit liever via onze website? Dan kan je jou Huawei model en reparatie opzoeken. De prijzen bekijken en jou reparatie aanmelden. Wij zullen dan binnen enkele uren contact met je opnemen.