Zijn veters zonder strikken echt?

Veters zonder strikken verassend populair

Voor ouderen leek er jarenlang geen andere optie dan het nemen van schoenen met klittenband. Hoe onhandig deze schoenen ook waren, het was helaas voor de meesten de enige optie – tot nu: met veters zonder strikken kunnen ook ouderen gewoon de schoenen aantrekken zonder dat vervelende klittenband. Deze veters, welke ook wel bekend staan als elastische veters, hebben in hun kern een elastiek zitten dat de veter constant strak trekt. Als je deze veters zonder strikken dus in een schoen vlecht zal de schoen goed vastzitten.

Hoe werken veters zonder strikken?

Het geheim van deze veters ligt dus in het elastiek dat erin zit. Daarnaast zorgen de verdikte stukken op de veter ervoor dat deze goed achter de vetergaten blijven hangen. De veters staan zo goed strak, de schoen zit goed vast en er kan gewoon opgelopen worden.
Het grote voordeel van veters zonder strikken zit hem toch vooral in het feit dat de schoenen gemakkelijker aan- en uitgetrokken worden met deze veters. Ouderen hoeven dus niet meer lastig te doen met de kleine veters, zij hebben dan ook veel baat bij dit product.

Waar kun je veters zonder strikken kopen?

Via internet zijn er onder andere meerdere verkooppunten van deze veters te vinden. Er zijn meerdere merken veters zonder strikken verkrijgbaar, het is dus slim om te kijken welk merk het beste aansluit bij jouw wensen. Zo krijg je de beste veters. De veters zonder strikken zijn daarnaast ook in verschillende kleuren te kopen.