Vergaderen in style, het kan!

Er staat alweer een vergadering in de planning. Met veel tegenzin bevindt u zich in een kaal kantoor omringt met collega’s die er blijkbaar ook niet al te veel zin in hebben. De tijd gaat langzaam, en u vraagt u af of het de moeite waard was om hiervoor helemaal naar het kantoor te komen. Na een lange en vermoeiende sessie komt de vergadering dan toch eindelijk tot een einde! Komt deze situatie u bekend voor? Het kan ook anders, namelijk in een vergaderbus! Wij van vergaderbus.be hebben wat u zoekt!

Namelijk de vergaderbus!

De vergaderbus van ABC Specials

ABC Specials is een bedrijf dat gespecialiseerd is in exclusief vervoer! Limousines, partybussen vipbussen enz kunt u allemaal via ons huren. Vergaderen hoeft niet meer op kantoor, maar kan gewoon efficiënt op de weg in één van onze vergaderbussen! De vergaderbus is uitgerust met tal aan technische snufjes. Met genoeg stopcontacten voor uw notebooks, een uitstekende spraak -en geluidsinstallatie en draadloze microfoons zorgt deze bus ervoor dat er optimaal vergaderd kan worden! Live presentatie zijn ook goed mogelijk doordat er tientallen LCD schermen in de bus te vinden zijn! De vergaderbus is een technisch hoogstandje ontwikkeld voor verschillende doeleinden. U kunt van uw mobiele vergadering ook gelijk een promotour maken door de bus te laten bestickeren. Catering tijdens de rit kan ook gerealiseerd worden, zodat er borrelhapjes, drankjes en andere versnaperingen aan boord zijn!

Wat heeft vergaderbus.be u en uw bedrijf u te bieden?

De vergaderbus heeft onder andere het volgende “in huis”:

– Totale rondzit door geheel de autobus

– Comfortabele, luxueuse zetels

– Spraak -en geluidsinstallatie

– wireless Internet Access Point

– Tientallen LCD Schermen

– 3 presentaties tegelijk afspelen

– Cateringmogelijkheden

– en veel meer!

http://vergaderbus.be/doc/img/Verhuur%20Vergaderbus.JPG

ABC Specials

Zoals eerder vermeldt is ABC Specials de specialist in exclusief vervoer, vervoer als limousines, partybussen, vipbussen en dus ook de vergaderbus! Met ons hoofdkantoor in Baarle-Nassau, zijn wij actief in heel de Benelux. Wij hebben verschillende standplaatsen waardoor wij kunnen voorkomen dat er kilometers weg worden “gegooid”. Hierdoor kunnen wij de prijs bijzonder laag houden! Voorbeelden van onze standplaatsen zijn: Turnhout, Baarle-Nassau, Antwerpen, Hasselt, Breda. Met onze ervaring in limo verhuur, partybus, vipbus en vergaderbus verhuur, weten wij wat u als klant zoekt!

 

Vergaderbus, een bus voor meer dan alleen vergaderen!

U als ondernemer of werkgever zult versteld staan van de mogelijkheden die de vergaderbus heeft.
Naast alle faciliteiten die nodig zijn voor een efficiënte vergadering is er nog iets anders dat u aan een vergadering in de vergaderbus overhoudt; een geweldige ervaring. Dit is iets wat uw collega’s/werknemers zullen waarderen! Door de veelzijdigheid van de bus, kan de vergaderbus ook worden omgetoverd tot een heuse feest bus, ideaal voor bedrijfsuitjes!

 

Kijk voor meer informatie op onze website of stuur ons een email! U kunt ook volledig vrijblijvend en kosteloos een offecte bij ons aanvragen, en kom er achter dat het huren van een vergaderbus ook financieel gezien erg interessant is!

vergaderbus.be, vergaderen in