Link

ImmoVario is een vastgoedportal, waarop u een ruim aanbod vindt aan vakantiewoningen te koop in Spanje, in de toeristische gebieden: Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Ibiza, …. Fincas, villas, chalets, huizen en appartementen. Bestaande bouw en nieuwbouw en ook bouwgrond.

ImmoVario bundelt de krachten van internationaal georiënteerde vastgoed aanbieders door hun aanbod overzichtelijk en gemakkelijk aan te bieden op haar website.

De partners van ImmoVario zijn professionele dienstverleners op het gebied van onroerend goed, met wie men direct en gemakkelijk in contact kan treden.

De website www.ImmoVario.com is beschikbaar in 12 verschillende talen.

Het totale aanbod aan allerlei soorten onroerend goed is op dit moment zo´n 40.000, dus keus te over! U kunt op de website gemakkelijk zoeken naar een specifieke locatie met behulp van een interactieve kaart of met Google Maps, in combinatie met klassieke navigatieknoppen.

Als u het object dat u interesseert heeft gevonden, kunt u snel en direct contact opnemen met de aanbiedende makelaar via een contactformulier dat u aantreft op elke pagina van een aangeboden object. ImmoVario verstrekt overigens ook de directe contactdetails van de aanbiedende makelaars, zodat u ook op die manier eventueel direct contact kunt zoeken.

U kunt uw favoriete objecten opslaan en beheren in de sectie “Mijn favorieten” van de website en die evt. ook laten versturen aan uw vrienden of bekenden.

Als u in de toekomst op de hoogte wilt worden gehouden van nieuw geplaatst aanbod dat aan uw wensen kan voldoen, dan kunt u daarvoor gebruik maken van de ImmoVario “Zoekservice”. U ontvangt dan automatisch e-mails waarmee het nieuw geplaatste aanbod aan u wordt gepresenteerd. In een later stadium kunt u uw zoekcriteria eventueel trouwens alsnog aanpassen of opdracht geven om te stoppen met het aan u laten versturen van e-mails.

ImmoVario is dus een zeer interessante website voor iedereen die overweegt om een eigen vakantiewoning of –appartement in Spanje aan te schaffen.