De ultieme bar bij jouw thuis

Wij mannen vinden het heerlijk om na het werk naar huis te gaan en opgewacht te worden met een heerlijk bord eten. Andere plekken waar we graag uren blijven hangen zijn de voetbalkantine en natuurlijk de kroeg. Onze favoriete componenten zijn daar namelijk aanwezig: bier en onze vrienden. Als echte gezelschapsdieren zijn veel mannen dan ook in de weekenden te vinden aan de bar. Hoe gaaf zou het zijn om een bar in je eigen huis te hebben? Het is de perfecte plek om je voorraad alcoholische dranken op unieke wijze te presenteren en natuurlijk te nuttigen. Afhankelijk van de ruimte die je reserveert voor jouw bar, kun je van jouw bar ook een echte man cave maken. Wat zijn de voordelen van een bar in jouw huis?

Altijd gezellig

Een eigen bar is dé heilige plek waar jij samen met je vrienden onder het genot van een aantal biertjes kunt bijkomen van een drukke werkweek. Je hoeft nooit meer van huis om een gezellige avond te hebben, want alle feestjes vinden voortaan bij jouw thuis plaats. Daarnaast lopen vrienden de deur plat om gevraagd en ongevraagd aan jouw bar te kunnen hangen.

Geen sluitingstijden

Gezelligheid kent geen tijd, net als jouw bar. Je hoeft in jouw eigen bar geen rekening te houden met openings- en sluitingstijden, want jij bepaalt zelf wanneer de gezelligheid begint. Wanneer je je echt brak voelt hoef je ook niet meer met de taxi naar huis. Je stuurt gewoon je vrienden naar huis en rolt daarna zo je bed in.

Ongestoord voetbal kijken

Niets is vervelender dan een vrouw of vriendin die tijdens de voetbalwedstrijd de afstandbediening van je afpakt. Wat nog erger is dat ze de afstandbediening afpakt om vervolgens zelf te zappen naar een of andere afgezaagde soapserie zoals ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Voorzie jouw mannen cave naast een bar ook van een grote televisie en heerlijke bank om in onderuit te hangen. Ongestoord voetbal kijken is gegarandeerd.

Goedkoper bier

Na een avondje in de kroeg of een middagje in de sportkantine kom je met een lichte portemonnee terug. Daarnaast ben je afhankelijk van de biermerken die in de kroeg worden verkocht. Bepaal zelf welke biermerken je schenkt in jouw bar en koop het bier in wanneer het in de aanbieding is bij de supermarkt. Hierdoor is het bier goedkoper.

Pooltafel

Maak van jouw bar een echte man cave door een pooltafel aan te schaffen. Niets is ontspannender dan met vrienden urenlang poolen in jouw bar.

Wil je graag een eigen bar in jouw huis laten plaatsen? Informeer naar de mogelijkheden bij Rudy Vermeeren.