Trouwbeurzen, exposities en shows: de ideale manier om je te oriënteren voor de aankoop van jullie trouwringen

Wanneer u druk bezig bent met de voorbereidingen voor uw trouwdag, zijn er tientallen zaken waar u zich mee bezig moet houden. Het uitkiezen van de perfecte ringen is waarschijnlijk een belangrijk punt op uw lijst. Een ring draagt u na de ceremonie voor de rest van uw leven. Het is de verzegeling van jullie liefde. Voor zoiets groots wilt u iets speciaals, een ring die u meer dan mooi vind, een ring die staat voor jullie eeuwige liefde en trouw.

Maar waar moet u beginnen? Er zijn immens veel plaatsen om uw ring te kopen. En hoe weet u waar u voor een passende prijs de mooiste ring van de beste kwaliteit kunt vinden. Trouwbeurzen, exposities en shows zijn hier voor een geweldige oplossing. Op de trouwbeurzen verenigen juweliers en goudsmeden zich. Zij hebben allen een stand waar u op uw gemak kunt kijken naar de verschillende soorten trouwringen die zij aanbieden. Ook kunt u bij elke stand terecht voor informatie en uitleg.

Zo staat ook goudsmid Cober meerdere malen per jaar op verschillende beurzen. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van trouwringen. Met hun aanwezigheid op verschillende beurzen willen zij toekomstige klanten laten zien wat zij in huis hebben. Voor al uw vragen en ideeën over uw trouwring kunt u bij hen terecht. Op de beurs zijn brochures aanwezig, maar ook voorbeelden van prachtige ringen uit de collectie die zij verkopen. Bij interesse maken zij graag een afspraak met u om samen verder te gaan in de zoektocht naar uw ideale ringen.

Tevens is er elk najaar een expositie bij Cober in Oss. In hun eigen winkels presenteren zij hun nieuwe collectie trouwringen en sieraden voor het komende jaar.

Heeft u interesse in het bezoeken van een trouwbeurs? Cober trouwringen kunt u vinden op de volgende beurzen aankomend jaar:

– Love and marriage, Brabanthallen Den Bosch op 1 & 2 november 2014

– Trouwbeleving XL, Koekbouw Veghel op 28 september 2014

– Love and marriage, Beursgebouw Eindhoven op 17 & 18 januari 2015

– Trouw in Stijl Fair, Klooster Bethlehem Haren (NB) rond medio februari 2015