Productpresentatie anno 2013

U zoekt een unieke methode om uw product of service te presenteren?

Innovatief presenteren begint bij productpresentatie.eu! De website die u uw ogen zult openen! Of u nou productpresentatie zoekt voor onderweg of voor op locatie, bij ons ben u aan het goede adres! Onze, met hightech uitgeruste vipbussen zijn perfect voor presenteren van uw service of product! Bij productpresentatie draait het om overtuigingskracht, uitstraling en innovatie! Dit bereikt u meestal niet met een traditionele beursstand. Daarentegen vindt u dit wel allemaal in onze vibussen! Wat uw marketingdoeleinden ook zijn, onze vipbussen zijn de ultieme manier voor uw productpresentatie!

Maar wat maakt onze bussen nou zo bijzonder?

Naast een zeer krachtige uitstraling zijn onze bussen van binnen ook geoptimaliseerd voor productpresentatie. Naast een schitterend interieur kunt het het volgende verwachten van onze bussen:

– Video projectie Tunnel

– CO2 Rook-jets rookstoten die naar buiten “geschoten” worden

– Belettering

– 7500 Watt aan PA muziekinstallatie dit zowel binnen als buiten!

– Indien aangevraagd: Wireless Internet Access Point

– En wat ons onderscheidt van andere bussen is een Totale Rondzit, dit is uniek in heel Europa!

http://productpresentatie.eu/wp-content/uploads/2013/02/Beursstand-01-300x129.jpg

Productpresentatie via ABC Specials

 

Bij ABC Specials weten wij hoe belangrijk overtuigingskracht is bij een marketing en/of productpresentatie. Daarom zorgen wij er voor dat onze vipbussen in de beste staat zijn voordat u ze gebruikt voor uw eigen marketing doeleinden. Vanuit onze hoofdkantoor in Baarle-Nassau kunnen wij heel de Benelux aan vipbussen voorzien en er voor zorgen dat u gezien wordt! Met jaren ervaring op het gebied van bijzondere voertuigen als limousines, partybussen en vipbussen, ABC Specials weet wat er in de markt speelt en anticipeert daar op.

 

Zoals eerder vermeldt draait het bij productpresentatie om overtuigingskracht. Echter, een intensieve campagne duurt vaak lang en kan behoorlijk oplopen in de prijzen. Naast dit ben u vaak verplicht, door praktische omstandigheden, uw productpresentatie te beperken tot 1 locatie. Daarnaast is het nog maar de vraag of uw product of bedrijf blijft hangen laat staan uw boodschap. Productpresentatie via ABC Specials is iets wat uw bezoeker niet gouw zult vergeten. Het mooie van onze vipbussen is dat de productpresentatie geheel in uw eigen handen blijft. U kunt er voor kiezen om het zo spectaculair mogelijk te maken met muziek en rook, of u kunt er voor kiezen om een subtielere aanpak te gebruiken! Welke methode ook bij uw product of service past, bij productpresentatie via ABC Specials blijft uw boodschap zeker hangen!

 

Aanpassen aan uw targetgroep!

Wij weten als geen ander dat geen klant hetzelfde is! Een grote fout die vaak wordt gemaakt bij beurzen is het “generaliseren” van potentiële klanten. Wat uw bedrijfspresentatie ook mag zijn, onze vipbussen zijn er voor gemaakt om aan uw wensen te voldoen! Zo kunt u zich focussen op die mensen die u wilt bereiken met uw bedrijfspresentatie.

Wij van ABC Specials hopen dat wij uw interesse hebben kunnen wekken om uw productpresentatie te houden in 1 van onze bussen! Mocht u toch nog vragen hebben over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om u te helpen aan de ideale productpresentatie, kunt u ons altijd mailen of telefonisch contact opnemen.