Op de hoogte zijn van alle Bol.com kortingscodes en aanbiedingen

Bol.com groeit in assortiment en in bekendheid verder en verder. Wie heeft er tegenwoordig nou nog niet een aankoop bij Bol.com gedaan? Een interessantere vraag is wellicht: Wie heeft er tegenwoordig nog niet bij Bol.com met korting besteld? Besparen bij Bol.com is eenvoudig,  want met het groeiende assortiment van de winkel, groeit ook het aanbod Bol.com kortingscodes en kortingen mee. In dit artikel worden alle mogelijkheden uitgelegd om korting bij het welbekende warenhuis te bemachtigen.

 

standaard kortingen

Ten eerste heeft Bol.com enige tijd terug de verzendkosten gewijzigd. Zo kun je elke bestelling vanaf €20,- al gratis thuis laten bezorgen. Daarnaast vind je op sommige productcategorieën altijd gratis verzending, zoals de top 100 Nederlandstalige boeken. Ook zijn er af en toe kortingscodes beschikbaar voor gratis verzending van alle bestellingen!

Kortingen die je vrijwel altijd bij Bol.com kunt vinden zijn stapelkortingen zoals DVD’s: 2 voor €15,- en CD’s: 3 voor €20 en boeken: 3 voor €20,-. Uit een selectie van de genoemde media kun je dan gewoon 2 of 3 uitpikken die je voor het gestelde bedrag kunt bestellen.

2e hands boeken; gebruikers kunnen hun ‘oude’ boeken ook via Bol.com aanbieden. Is de nieuwprijs van een boek je net even iets teveel? Dan kun je via de productpagina direct ook het tweedehands aanbod van dat boek bekijken en de verkoper benaderen. Handig, hier kun je veel mee besparen!

Elke week heeft Bol.com binnen elke productcategorie een sterke weekaanbieding. Deze korting kun je dan alleen binnen de gestelde periode (een week) bestellen voor een zeer mooie prijs.

kortlopende Bol.com kortingscodes en aanbiedingen

Naast al deze vrij standaard kortingen zijn er speciale actieweken bij Bol.com. Tijdens deze periodes kun je in grote getalen de beste koopjes vinden. Denk hierbij aan de Bol.com Bulkweken bijvoorbeeld. En uiteraard zijn er regelmatig kortlopende aanbiedingen, koopjes en kortingen te vinden. Hier blijf je het beste van op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Bol.com, dor simpelweg lekker door de site van Bol.com heen te klikken of door websites met speciale kortingoverzichten te raadplegen. Een voorbeeld hiervan met een overzichtelijk, actueel en compleet aanbod van kortingscodes en kortingen is Kortingscode.nl.

Hoewel ze niet meer zoveel beschikbaar zijn als vroeger, geeft Bol.com nog steeds met regelmaat kortingscodes c.q. couponcodes uit. Hiermee kun je een extra korting bemachtigen, of bijvoorbeeld gratis verzending. Een kortingscode van Bol.com kun je in het bestelproces invullen, zodat de korting direct wordt verrekend en de prijs in je winkelmand wordt aangepast. Ook hiervoor kun je ideaal een Bol.com kortingscode overzicht raadplegen.

Zo, nu weet jij alle ins en outs van kortingen bij Bol.com. Doe er je voordeel mee en bespaar een boel. Succes met je aankopen!