Natuurlijke zwemvijver aanleggen

Zwemvijver aanleggen

Heeft u plannen om een natuurlijke zwemvijver aan te leggen? Dan bent u bij gardenSwimm aan het juiste adres. Zwemvijvers ontwerpen, zwemvijvers aanleggen en zwemvijvers onderhouden is waar wij in zijn gespecialiseerd. Wij adviseren u graag bij het aanleggen van een zwemvijver welk type zwemvijver het beste bij u past.

Welk type zwemvijver aanleggen?

Wanneer u een zwemvijver gaat aanleggen is het belangrijk eerste een keus te maken in het type zwemvijver. Er zijn verschillende soorten zwemvijvers die u zou kunnen aanleggen. Zo is er de zwemvijver basis, zwemvijver superieur, zwemvijver design en de publieke zwemvijvers. Al deze zwemvijvers hebben een eigen specifieke manier van aanleggen.

Van zwembad naar zwemvijver

Heeft u een zwembad maar maakt u om bepaalde redenen geen gebruik meer van dit zwembad of heeft u geen behoefte aan minder onderhoud? Laat uw zwembad ombouwen tot zwemvijver. De constructie van de meeste zwembaden is zeer goed te gebruiken als onderbouw van een zwemvijver. Daarnaast is al het grondwerk al uitgevoerd. Tevens hoeft u geen gebruik meer te maken van chemicaliën. Het zwemwater wordt op een geheel natuurlijke manier gezuiverd door een combinatie van planten en bacteriën. Deze planten bevinden zich vaak buiten het zwemgedeelte zodat u niet in aanraking komt en de de kans op beschadiging geheel is uitgesloten.

Kosten van een zwemvijver

De kosten van een zwemvijver lopen uiteen. Dit komt door een aantal verschillende factoren. Zo spelen type zwemvijver en het formaat van de zwemvijver een grote rol in de prijs van het aanleggen. Daarnaast is het de vraag of u de zwemvijver op een natuurlijke manier wilt laten opwarmen door de zon of dat u dit graag in eigen hand heeft door extra bijverwarming. Dit laatste is niet bij elk type mogelijk en wij adviseren u daarom graag welk typen vijver het beste bij u en uw tuin past.

Contact voor aanleggen zwemvijver

Wilt u alles weten over een natuurlijke zwemvijver, neem dan contact op met gardenSwimm. Wij kunnen u alles vertellen over typen zwemvijvers, zwemvijver aanleggen of zwemvijver onderhouden. De kosten van een natuurlijke zwemvijver aanleggen verschillen enorm. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze.