Moeder blog

Een moeder blog door een moeder, voor moeders

MariePie is een moeder blog voor moeders, geschreven door een moeder. Op deze blog lees je de ervaringen van MariePie als moeder, en geeft een kijkje in haar leven als moeder en vrouw.

Door de ervaringen als moeder te delen in haar moeder blog schrijft ze de dagelijkse beslommeringen met een kwinkslag van zich af. Als moeder van 2 zoontjes maakt ze veel leuke en rare dingen mee, die voor veel vrouwen en moeders herkenbaar zijn. Denk maar eens aan een jochie dat tijdens het eten helemaal onder de pastasaus zit.

De blog is niet alleen geschreven voor hippe moeders, maar ook voor de doorsnee vrouw die gewoon eens ervaringen van een andere moeder wil lezen, om te zien dat het misschien bij hen allemaal wel meevalt, of juist helemaal niet.

Meer dan alleen een moeder blog

Er staan ook ontspanningstips op de blog van MariePie, en handige producten voor moeders die je kunt aanschaffen, zoals een snacky beker voor de kinderen om mee te nemen naar school bijvoorbeeld. Ook schrijft MariePie graag over lekker eten en geeft graag tips over gezonde voeding. Marie Pie schrijft niet alleen vanuit haar ervaring als moeder, maar ook vanuit haar ervaring als getrouwde vrouw, en de hectiek die daarbij komt kijken. Het valt voor vrouwen vandaag de dag niet mee om het leven op orde te krijgen, en Marie Pie schrijft daar graag over. Als Drs. in de letteren gaat het schrijven haar gemakkelijk af, en de blog is dan ook een plezierig stukje op het internet om te lezen voor vrouwen in Nederland.