De leukste manier om golfen te leren

Golfen wordt gezien als  een luxe sport. Iets wat voornamelijk wordt gedaan door zakenmensen met elkaar als een bezigheid om te netwerken. Althans dat zijn volgens velen de stereotype golfers. Toch is een hardnekkige stereotype beeld geen reden om golfen niet leuk te vinden en om het ook eens uit te proberen. In tegendeel golfen wordt steeds toegankelijker gemaakt voor iedereen die interesse heeft in deze sport.

Leren door te doen

Golfen is een sport die je het beste leert door te doen. En dat verschilt eigenlijk niet zo veel met andere sporten waar eigenlijk hetzelfde geld. Toch zijn er wel veel regels aan het golfen verbonden die je wel moet kennen. Deze regels leer je gedeeltelijk op het veld tijdens de golflessen, maar toch wordt het ook wel verwacht dat je bepaalde termen en het etiquette kent en die kun je ook thuis even doornemen. Het is namelijk wel zo handig als je op het veld weet wat er bedoelt wordt als men het heeft over een matchplay of een strokeplay.

Leren golfen bij Nederland Golft

Nederland Golft is o.a. bekend van de televisie  waar zij op RTL 4 aan Nederland hebben laten zien door hun golflessen dat golfen voor iedereen is. De lessen die zij aanbieden geven dat ook aan door alleen al naar de prijzen te kijken. Een GVB weekend golfcursus is bijvoorbeeld erg populair en prima betaalbaar. Daarbij zit het examen en registratie bij in. Vervolgens kan je kiezen voor onbeperkt golfles die 180 dagen geldig is op alle locaties. Zo leskaart is scherp geprijsd en het leuke is dat je niet alleen op één locatie binnen kan treden maar op alle aangesloten locaties.

Als je nog niet zeker weet of golfen wel iets voor jou is kan je tijdelijk voor slechts 30 euro ook het golfen proberen door een proefles te nemen. Als je echt serieus aan de slag wil gaan kan je ook een privé les nemen tegen een scherp tarief.

Dit alles maakt lessen bij Nederland Golft de leukste manier om golfen te leren!