Hein Vergeer loopt de 10-km

Op 14 april aanstaande vindt in Rotterdam de 10-km-loop plaats. Deze loopt wordt voor de marathon van Rotterdam gehouden. Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de 10-km-loop op de officiële website, maar voor ieder van 45 jaar of ouder heeft WelkomLife beslag weten te leggen op 50 extra inschrijfbewijzen. GRATIS. En Hein Vergeer loopt mee.

Hein Vergeer en WelkomLife
Hein Vergeer heeft altijd hard moeten trainen om op hoog niveau te kunnen schaatsen. Daarbij speelde zijn gezondheid een grote rol. Voldoende rust houden en gezonde voeding waren de belangrijkste elementen in zijn leven. De kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, deelt hij graag op WelkomLife. Elke week schrijft hij voor WelkomLife een column over gezonde voeding en beweging, gericht op de 45+er. Hein is van mening dat je woorden moet omzetten in daden en dat heeft hij begin dit jaar ook gedaan, door spontaan een schaatsclinic te geven op natuurijs op 25 januari 2013. De clinic werd een groot succes en Hein heeft hulp van Rintje Ritsma en Ard Schenk in moeten schakelen.

10-km-loop
Met het succes van de schaatsclinic in het achterhoofd, heeft Hein meteen besloten om weer zoiets te organiseren voor de lezers van WelkomLife. Omdat we weer richting de lente gaan, bedacht Hein dat hardlopen in de natuur de mensen erg goed zou doen. Toevallig valt de Marathon van Rotterdam in dezelfde periode en heeft WelkomLife 50 inschrijfbewijzen kunnen regelen. De link is gelegd. Zelf loopt hij natuurlijk ook mee en het ziet ernaar uit dat hij versterking krijgt. Wie de Mystery Guest is, wil Hein en WelkomLife nog niet zeggen, maar gezien de extra hulp van de schaatsclinic, voorspelt dit alleen maar veel goeds.

Meelopen met Hein Vergeer?
Gratis inschrijven en meelopen doe je op WelkomLife.nl! Voorwaarde is wel dat je boven de 45 jaar moet zijn.