Footjoy golfschoenen heren

Sinds 1927 heeft Footjoy zich gespecialiseerd in het maken van de perfecte heren golfschoenen. Vanaf 1945 begon het bedrijf terrein in Amerika te winnen en langzaam aan heeft Footjoy zich in Europa gevestigd. In 1996 kreeg Footjoy de eer omdat in dat jaar meer dan 1 miljoen golfschoenen de deur uit gingen. Het is dan ook niet te verwonderen dat het merk al jaren bekend staat als een van de sterkte golfmerken. De slogan van Footjoy is dat alleen mensen met verstand van golfen hun schoenen dragen. Binnen de golfwereld vind je 1001 schoenenmerken, maar telkens kan Footjoy zich onderscheiden van de andere merken, dankzij de Footjoy heren golfschoenen. In 2012 lanceerde het bedrijf de Contour Casual. Dit type schoen is een van de meest verkochte golfschoenen ter wereld.

Dryjoy Footjoy golfschoen

De Dryjoy golfschoenen zijn van nature technische golfschoenen die geschikt zijn voor de dames alsook voor de heren. Deze golfschoenen zijn speciaal ontwikkeld om een nog betere swing neer te zetten. De speciale EVA zool met bijhorende, stevige softspikes zorgen ervoor dat een golfspeler net meer stabiliteit heeft op de golfbaan. De kans dat een golfspeler uitschuift of een verkeerde beweging maakt is bij deze type schoen vrijwel onbestaand. Als een golfspeler op de baan loopt, voelt hij direct dat de schoen een perfecte harmonie vormt met de voet. De Dryjoys zijn waterproof en zijn dus uitermate geschikt om ook in de regen te dragen. Deze schoen is zijn naam en faam meer dan waard omdat je een schoen koopt die je meerdere jaren kan dragen en ook meerdere seizoenen. 1 goed stel paar schoenen volstaat om een volledig jaartje binnen en buiten te golfen.

M project Footjoy

Deze golfschoenen zijn speciaal lichtgewicht voor op de golfbaan. Een speciale hak zorgt voor meer comfort en geen blaren. De schoenen zijn vervaardigd van waterdicht leer en een garantie van 2 jaren. Onder de schoenen zit een speciale antislip en een speciale uitvoering zodat men geen last zal krijgen van natte sokken.

Hydrolite Footjoy

Deze golfschoenen dragen allemaal dezelfde eigenschappen als de normale golfschoenen, maar het enigste verschil is dat deze schoen een iets meer casual stijl heeft. Het is niet zomaar een uiterlijk van een klassieke schoen.