Feestjurken voor elke gelegenheid!

Met onze collectie feestjurken bieden wij voor iedere feestelijke gelegenheid een passende look! Kies uit verschillende soorten designs, van klassiek tot modern en in verschillende kleuren. Daarnaast zijn veel jurken voorzien van allerlei leuke soorten franjes, opdrukken en andere details.

De juiste jurk voor de juiste uitstraling!

Bedenk vooraf wat je wilt uitstralen op een feest voordat je feestjurken gaat shoppen. Is het bijvoorbeeld een formeel gala waar je er netjes uit wilt zien of is het de verjaardag van een bekende waar het vooral de bedoeling is dat je lekker comfortabel in je kleding kan zitten?
Misschien heb je wel met iemand afgesproken voor een date en wil je er zo leuk mogelijk uitzien!
Voor elke gelegenheid is er wel een leuke bijpassende uitvoering te vinden!

Accessoires combineren met feestjurken.

Om je outfit compleet te maken kan je gebruik maken van allerlei accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een bolero. Dit is een zeer korte jas met lange mouwen die goed gedragen kan worden als het frisjes is in alleen een jurk.
Daarnaast is een clutch, oftewel een klein galatasje, natuurlijk een accessoire die elke outfit kan complimenteren! Deze tasjes worden vaak met een fraaie, afneembare schouder ketting geleverd zodat je zelf kan kiezen of je hem in de hand houdt of niet.

Feestjurken bekijken en passen.

U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons langskomen om feestjurken te passen!
De Galazaak heeft meerdere grote gala-winkels in de steden Amersfoort, Den Bosch en Haarlem met een grote collectie galajurken, cocktailjurken en avondjurken. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment accessoires zoals galaschoentjes, galatasjes en sieraden.