Een Limo huren!

Een limo huren bij ABC Specials!

ABC Specials is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in exclusief vervoer! Hier kunt u dus een limo huren, maar ook een partybus en vipbussen! Kortom, geweldige voertuigen voor een spectaculair feest!

Een limo huren kan iedereen!

Bij ABC Specials hebben wij voor ieder wat wils! Zo kunt u een limo huren die geschikt is voor bijvoorbeeld uw evenement en uw budget!
Dat maakt een limo huren zo mooi, iedereen kan het!

Genoeg keuze!

Bij ABC Specials hebben wij dan ook genoeg keuze! Zo kunt u een Hummer limo huren maar ook bijvoorbeeld een bus limo huren. Deze ‘bussen’ hebben de inrichting van een limousine. Zo kunt u toch feestelijk vervoer mee krijgen voor grotere groepen!

Baarle-Nassau

ABC Specials is gevestigd in Baarle-Nassau. Hier staat dan ook ons hoofdkantoor. Wij zijn dus dat betreft mooi centraal aangezien wij klanten hebben door heel de Benelux! Onze voertuigen staan dan ook door heel het land om onnodig lange kilometers maken te voorkomen! Dit heeft natuurlijk ook weer positieve invloed op de prijzen die wij hanteren!

Vragen

Heeft u vragen over onze diensten en of voertuigen? Of wilt u direct nu een limo huren? Of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Vraag het ons gelijk! U kunt ons altijd via Social Media bereiken, de mail of telefonisch. Een offerte kunt u ook gratis en vrijblijvend aanvragen op onze website! Wij doen dan uiterst ons best om u dan een offerte op maat toe te sturen. Dit gebeurd vaak al binnen één werkdag!