De specialist in exclusief vervoer!

Of u nou een personeelsfeest vieren wilt, feestelijk vervoer zoekt om u en uw vrienden af te zetten bij een festival of een limousine voor mooie trouwfoto’s, ABC Specials heeft het! Door jaren ervaring en enthousiast personeel weten wij bij ABC Specials hoe wij u kunnen helpen aan die ervaring die u zoekt!

Limousines, vipbussen en partybussen!

Voor elke gelegenheid hebben wij wel het juiste vervoer! Of het nu gaat om grote groepen en alleen u en een paar vrienden, bij ABC Specials weten wij daar wel raad mee! Onze voertuigen hebben wij door heel het land verspreidt, hierdoor kunnen wij lege kilometers voorkomen en dus de prijzen lager houden! Wilt u weten wat dit voor u betekend? Vraag dan gelijk gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Baarle-Nassau

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Baarle-Nassau, Noord Brabant. Door deze gunstige ligging kunnen niet alleen mensen voorzien van exclusief vervoer in Nederland maar ook in België en Luxemburg! Dit maakt ABC Specials de limousine, vipbus en partybus specialist van de Benelux!

ABC Specials, voor ieder wat wils!

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij hebben voertuigen in verschillende uitvoeringen en kleuren! Of u nou een Hummer limousine zoekt, of een Lincoln limousine, bij ABC Specials hebben wij het! Bovendien kunt u er ook voor kiezen om uw limo ervaring nog bijzonderder te maken bij ABC Specials door het inhuren van aanvullende services! Denk hierbij bijvoorbeeld aan catering aan boord of live entertainment!
Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op!

ABC Specials
De specialist in limousine verhuur, partybus verhuur en vipbus verhuur.