De Scheveningse boulevard

Als je en dagje weg wilt gaan, denk dan eens aan de Scheveningse Boulevard. Hier vind je talloze restaurants en cafe’s en winkels. Zeker met mooi weer kun je hier heerlijk genieten.

Palace Promenade

Aan de boulevard in Scheveningen heb je Palace Promenade. Dit winkelcentrum heeft een ruim aanbod van winkels, horeca en entertainment.

Winkels

Het aanbod van winkels in Palace Promenade is heel divers. Je hebt er verschillende kleding en ondermode winkels zoals bijvoorbeeld Bjorn Borg, Meurcy’s lingerie, CoolCat, Wellensteyn en Moda Milan. Er is ook een sportkledingzaak, Sport2000. Hiernaast heb je nog een tal van andere winkeltjes met een uitgebreid aanbod. Enkele winkels die je er verder nog kunt vinden: Bart Smit, Lindt Chocolaterie, Hema, Etos en Ciao Bella en een bakkerij.

Horeca

Aan horecagelegenheden ontbreekt het ook niet in Palace Promenade. Ook hierin is het aanbod divers en heb je een ruime keuze aan restaurants en eetgelegenheden. Er bevindt zich bijvoorbeeld een McDonalds, maar ook een vis restaurant en aziatisch restaurant Sumo.

Entertainment

Aan entertainment geen gebrek. Ga eens voor de ‘strike’ op de bowlingbaan of voor een hole-in-one bij de glow golf. Naast deze twee mogelijkheden kun je ook nog terecht in de automaten hal of in het casino. En een nieuwe attractie is het spiegeldoolhof Amazing Spiegeladventure, waar u de weg moet vinden tussen uw eigen spiegelbeelden.

Verbouwing van de boulevard

De boulevard van Scheveningen is nog niet zo lang geleden verbouwd. In 2013 is de vernieuwde boulevard opgeleverd en de verbouwing heeft in totaal 3,5 jaar geduurd. De boulevard van Scheveningen verbindt Scheveningen-Bad, -Dorp en – Haven met elkaar.

De pier van Scheveningen

De Scheveningse Pier is sinds kort verkocht. De pier is meer dan 20 jaar in bezit geweest van familie Van der Valk. Deze zette de pier in 2012 te koop omdat deze niet meer rendabel was. Op last van de brandweer was de pier gesloten omdat hij niet meer voldeed aan de veiligheidseisen. De komende jaren zullen er geen ingrijpende veranderingen plaatsvinden aan de pier, maar het is nog onduidelijk wat er in de toekomst mee zal gebeuren.

Scheveningen , Den Haag

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en is altijd leuk vertoeven. In de zomer is het lekker om er op het strand te liggen, maar in de andere seizoenen kun je lekker op een loungebankje van één van de vele tentjes genieten van een hapje en een drankje. Parkeren in Den Haag en Scheveningen is goed te doen in de parkeergarages en de prijzen hiervan zijn gemiddeld.