De nieuwe collectie van Stegeman Luxe Outdoor

De nieuwe collectie van Stegeman Luxe Outdoor wordt gepresenteerd in een showroom van ± 1.000 m². Hier vindt u luxe tuinmeubelen en sfeervolle tuinartikelen. Ook dit jaar is de collectie verder gegroeid met meerdere levenciers en vele nieuwe trends.

Feedback is iets dat eigenaar Reinier Stegeman heel belangrijk vindt. De afgelopen jaren heeft hij dan ook met open oren geluisterd naar wat zijn klanten te zeggen hadden. Een veel voorkomende reactie op een loungeset was dat het lastig was om er op te eten. Hiermee is Reinier naar zijn leveranciers gegaan en zo is uiteindelijk de “Low Dining” ontworpen. De “Low Dining” biedt de mogelijkheid om comfortabel te eten op de loungeset. De combinatie van een hogere zithoogte, een hogere rugleuning en een lagere tafel dan normaal zorgt ervoor dat je lekker kan zitten/liggen en tegelijkertijd gemakkelijk kan eten. Door goed te luisteren naar de klanten zijn diverse artikelen aangepast en vernieuwd zodat ze optimaal aansluiten bij de wensen van de klant.

Naast de luxe tuinmeubelen bestaat het assortiment ook uit een budget collectie tuinmeubelen. Zo zijn vanaf heden diverse tuinmeubelen beschikbaar voor mooie prijzen! Heeft Reinier u ook nieuwsgierig gemaakt? Kom gerust een kijkje nemen in de uitgebreide showroom van Stegeman Luxe Outdoor in Laren of bezoek de website op www.luxeoutdoor.nl.