Beste premium wordpress thema’s

De beste premium wordpress thema’s tegen het licht

In onze blog schrijven we over de beste premium wordpress thema’s, met als doel toekomstige klanten te informeren over de mogelijkheden van verschillende wordpress thema’s, of frameworks.

Veel wordpress thema’s worden met veel bombarie verkocht, maar vallen bij gebruik toch vies tegen. Om te voorkomen dat mensen een kant in de zak kopen (zoals wij zelf al een aantal keer hebben meegemaakt) beschrijven we onze bevindingen op over de diverse thema’s en frameworks waarmee we zelf ervaring hebben.

 

De beste premium wordpress thema’s hoeven niet duur te zijn

Het is onzin om steeds een duur wordpress thema aan te schaffen als je voor dezelfde prijs toegang hebt tot 20 of 50 thema’s. De keuze is al overweldigend, en het is beter wanneer je 1 systeem eigen maakt, om daar goed mee uit de voeten te kunnen komen. Tuurlijk zitten er in de diverse thema marktplaatsen regelrechte pareltjes, maar zeg nou zelf, wat heb je aan 6 type sliders waar je uit kunt kiezen, en wat zijn de voor en nadelen van premium plugins die je krijgt meegeleverd met sommige thema’s? Is het verstandig om dergelijke thema’s aan te schaffen als je weet dat je geen support krijgt op deze meegeleverde plugins? Het antwoord is nee, maar dat lees je op onze informatieve blog over de beste premium wordpress thema’s.