AQA damesschoenen

AQA’s fascinerende en magische collectie

AQA is op dit moment hét opkomende merk voor de modebewuste vrouw en is als jong Nederlands schoenenmerk bezig om de schoenenkast van de Nederlandse vrouwen te veroveren.

AQA volgt de laatste mode op de voet en blijft constant innovatieve creaties produceren en aanbieden. AQA heeft zich voor de damesschoenen van de zomercollectie van 2015 laten inspireren door de verweving van stad en natuur wat je terugziet in bloemenprints, dierenprints en metallics. Zo is het assortiment schoenen dit jaar opvallend experimenteel en facsinerend met allerlei stoere, stijlvolle, spannende en boeiende details die onmiddellijk in het oog springen. Of je nu kiest voor een paar elegante, trendy laarzen of voor stoere, robuuste boots en opvallende sneakers, ze houden een ongelovelijk vrouwelijke expressie. AQA heeft de perfecte damesschoen voor elke gelegenheid. De schoenencollectie van AQA shoes is vooral niet te overdreven uitgevoerd, waardoor met deze schoenen op allerlei verschillende gelegenheden voor de dag kunt komen. Op school, op het werk of gewoon lekker thuis op de bank maar ook als je naar die receptie moet, of naar een speciale meeting met je werk.

Trendy shoes met optimaal comfort

Als je de collectie ziet, dan kan het zijn dat je moeilijk een besluit kunt nemen: wordt het de sneaker met het luipaardvariant? Maar die met dat metallic effect is ook wel heel bijzonder! Welke uitvoering je ook kiest, alle AQA schoenen zijn van buiten en van binnen van leer. De sneakers hebben een handig ritsje waardoor je niet telkens opnieuw je veters hoeft te strikken en los te halen. Alle AQA damesschoenen hebben een uitneembaar voetbed wat een goede steun biedt. Het valt meteen op dat de schoenen erg mooi zijn afgewerkt en een fijne voering hebben, zodat het ontstaan van blaren en schuur-/schaafplekjes door harde randjes aan de binnenkant wordt voorkomen. Je voelt gelijk dat alle afwerkings randen juist heel zacht aanvoelen. Het maakt niet uit op welk paar schoenen je keuze valt. Je hebt een paar trendy shoes met een extreem comfortabele pasvorm gekozen!